Vejret har tilsmilet os, solen har været fremme det meste af tiden, så vi har kunne opholde os i haven det meste af dagen. Det positive ved at være så meget i haven er, at de nu selv søger mod døren og ud på græsset for at gøre både stort og småt. Lara, Abba og Gibbs elsker at følge de små rundt i haven, og der bliver ofte leget tagfat mellem de store og små. Men yndlingsbeskæftigelsen er trods alt, at beskære buske, grave huler, og undersøge alle verdenshjørner, og særligt dem kennelmutter har forsøgt at indhegne.


Der har været afholdt hvalpetest ved Helle Mulvad. Alle hvalpene klarede sig rigtig fint, og der vil medfølge skema og forklaring på testen, når hvalpene afhentes. Der var ingen tegn på unødig stress og alle havde en god afreaktion på de overraskelser de blev budt.


5 skønne hvalpe er klar til at rejse hjemmefra. Tiden er nu inde til, at de hver især skal have deres individuelle ’alene tid’, opmærksomhed og kærlighed i nye hjem. Et eventyr er slut her hos mig, og en ny rejse tager sin spæde begyndelse.


Det har været en stor oplevelse og fornøjelse, at få afprøvet ’parring’ via frostsæd, det bliver ikke sidste gang vi vælger den løsning.