Motorisk er de alle godt med, og har alle dannet sig små personligheder. Nogle er mere fremme i ”skoen” end andre, men det kan stadig nå at ændre sig inden de bliver 8 uger. Der bliver leget meget og til tider temmelig voldsomt, men det er en del af deres udvikling. De bruger deres tænder flittigt også gerne overfor hinanden. Denne adfærd skal være med til at hjælpe dem til at forstå, at det gør ondt når der bliver bidt, og ikke mindst hvor hårdt man kan bide førend det koster ”øretæver”. De har fået legetøj til rådighed til stor fornøjelse både for dem og alle os der elsker at observere deres udvikling.


Abba har endelig fået lov at være omkring hvalpene. Kan man ikke lige finde hende i de sene aftentimer er hun typisk at finde ude ved hvalpeområdet, og går og nusser og slikker de små banditter. Men kommer der hyleri fra hvalpegården er Lara der med det samme.


De er sammen med os hver dag i stuen, hvor deres legetøj bliver flittigt benyttet. Særligt Abba nyder at have dem i stuen hvor hun gerne kaster sig på rygge og giver sig til at lege med dem. Lara holder godt øje med tante Abba, og fortæller også i ny og næ, at hun skal være rolig.