Kennel Vistruphus
 
  Kennel Vistruphus 
Vi er en mindre familie som bor i et alm. parcelhuskvarter i Vipperød, små 4 km. fra Holbæk centrum. Vi har lejlighedsvis hvalpe til salg, typisk 1 kuld hvalpe om året.

Vi skiftede race tilbage i 2003 fra schæferhund, og lagde vægt på at finde en mindre hund som var aktiv, lærenem og træningsvillig. Valget faldt på Welsh Corgi Cardigan. En fantastisk mellemstor hund med stor nysgerrighed, der er nem at træne og have med i byen.
 
Henriette Vistrup
Jeg er en årgang 72 og fik "min" første hund som 12-årig efter mange års plagerier. Lydighedstræning har altid haft min interesse, da samarbejdet hund og mennesket imellem til stadighed er en stor fascination. Herudover beskæftiger jeg mig en hel del med hundens mentale udvikling, som er alfa og omega for skabelse af en frimodig familiehund, og gennemførte DKK's mentalbeskriveruddannelse i 2006. Igennem årene har udstilling været en tidsrøver med gode resultater i både ind- og udland. Interessen for opdræt kom i 2005 og har hængt ved lige siden, hvilket kræver sin prioritering, når både børn, hunde og job skal passes.
  • Tidl. instruktør i schæferklubben. Deltaget i konkurrencesport siden 1993
  • DKK's opdrætteruddannelse i 2006 samt overbygning i 2008
  • Uddannet mentalbeskriver i DKK i 2006, udnævnt teamleder i 2011
  • Medlem af WCK's etik og sundhed fra november 2006 til marts 2015
 
Cecilie Vistrup Simson
Cecilie er et stort aktiv i det daglige, hvor hun sørger for at passe vores hunde efter skoletid.

Cecilie er "opflasket" med hund og elsker det kammeratskab hun får herigennem. Hun har et naturligt talent, for at skabe kontakt og tillid. Det er en fornøjelse at følge Cecilies udvikling. Cecilie er en trofast hvalpepasser, når der planlægges kuld, og har været med til at opfostre og socialisere alle vores hvalpe.

Kennel Vistruphus
  
 
Kennel Vistruphus
Kennel Vistruphus v/Henriette Vistrup | Holmevej 1, DK-4390 Vipperød  | Tlf.: +45 2620 0820 | vistruphus@gmail.com