Nyheder / Nyheder 2013

Nyheder 2013

God Jul og godt Nytår

Vi ønsker alle en god jul og et godt nytår, og takker venner og bekendte for mange hyggelige stunder og timer sammen. Vi håber og ser frem til endnu flere i 2014!
Kennel Vistruphus
 

1. decemberWelsh Corgi Cardigan - Kennel Vistruphus

Vi har desværre måtte acceptere, at Debbie trives bedst med at være alene, og vi har derfor truffet den svære beslutning, at finde et nyt og blivende hjem. Debbie har det godt hos os, men vil have det bedre i et hjem hvor der ikke er andre tæver, et behov vi desværre ikke kan efterkomme.

Debbie får derfor en ny start på livet og den 22. december 2013 flytter hun hjem til Michelle Bjerregrav og familie i Kalundborg. 

3. november 

Årets sidste udstilling blev afholdt i Herning af DKK. Vi havde taget vores 2 yngste tæver med, som stillede i babyhvalpe samt juniorklassen.
 

Det var Foxy’s første udstilling og hun klarede det nu meget godt, fik sit SL samt blev placeret som 2. vinder. Flora gik det også godt for, hun fik sit excellent og blev placeret som 4. vinder.

Welsh Corgi Cardigan - DKK Herning 2013 Welsh Corgi Cardigan - DKK Herning 2013

5. oktober 

En skøn dag i Gjern til WCK national udstilling. Hova Bonde's Florence Cusack (FLORA) blev BIR hvalp og samtidig BIS hvalp - Sikke en dejlig overraskelse. 

Jeg er selvfølgelig stolt af vores nye tæve og ser frem til hendes udvikling inde som udenfor showringen.

Flora er ud af; Dragonpatch Big Papa Foster x All Trade Undercover

Welsh Corgi Cardigan Welsh Corgi Cardigan - Kennel Vistruphus

15. September

Vi har efter nøje overvejelser valgt at beholde en tævehvalp fra vores F-kuld mellem Vistruphus Debbie og Strandengen’s Herkules. Det betyder at skønne lille Foxy bliver boende og forhåbentlig med tiden kan indgå i vores opdræt.
Welsh Corgi Cardigan - Kennel Vistruphus Welsh Corgi Cardigan - Kennel Vistruphus

21. juli

Vistruphus Debbie har født 8 dejlige hvalpe, heraf 3 hanner og 5 tæver. Fødslen er gået godt og tog kun 3 timer fra første til sidste hvalp var ude. Mor og hvalpe har det godt! - Dyrlægen har kontrolleret ved hjemmebesøg, at alt er i skønneste orden. Læs mere og følg vores F kuld under siden hvalpe. 

 

14. juli 

Vistruphus Debbie, er blevet parret med Strandengen's Herkules. Herkules er en smuk brindle på 2½ med et utrolig godt sind. 

Debbie er sat til at skulle føde, onsdag 24/7- 2013
 
Skulle du være intereresseret i en hvalp fra vort kommende kuld, så kontakt os gerne for en snak.
 
Vores F-kuld kan følges under fanen, Hvalpe - vores kuld!
 
 

15. marts

Hova Bonde's Florence Cusack - FLORA
 
Efter Amie i 2012 blev pensioneret og flyttede til mine forældre, har Debbie været ene tæve i huset. Vi har længe gået og overvejet, om vi skulle tage nyt blot ind i vort opdræt eller om vi skulle "plukke" en hvalp efter eget materiale. 
 
Sascha fra Kennel Hova Bonde, havde i januar lavet en ganske interessant kobination, og lille Flora er et nøje udvalgt emne. Vi glæder os til at følge hende både som familie-, lydighed-, udstillingshund og ønskeligt også indgå i vort kommende opdræt.
 
Kennel Vistruphus v/Henriette Vistrup | Holmevej 1, DK-4390 Vipperød  | Tlf.: +45 2620 0820 | vistruphus@gmail.com