Hvalpe / Hvalpeplaner

Hvalpeplaner

29. maj 2017Kennel Vistruphus
Det er nu  32 dage siden, at Hailey havde besøg af Junior (Rassemann's I Want It All), som ejes af Susanne Conradsen. Vores dyrlæge kunne i fredags, via scanning, bekræfte at Hailey er drægtig. På billedet til højre kan du i den røde cirkel ane et foster, dem så vi flere af på scanningen. Det er Haileys første kuld, og hun er selv ud af en søskendeflok på 7 stk. fra februar 2015. 

I linket til højre 'Fra foster til hvalp', kan du følge udviklingen fra uge til uge. En tæve går ca. 63 dage fra parring til fødsel.
  
Vi forventer vores J-kuld ultimo juni 2017!

Hailey (DK03743/2015) og Junior (DK02072/2009) er begge øjenlyst, udstillet og mentalbeskrevet. Derudover er Hailey blevet røntgen og bedømt i OFA med resultatet Fair (B1). Du kan læse mere om Hailey på hendes egen side under fanen, Hunde. Du kan læse mere om Junior, Her
Vistruphus Hailey
Hailey
Rassemann's I Want It All
Junior
Interesserede hvalpekøbere har mulighed for at blive noteret på vores hvalpeliste allerede nu. En hvalp fra vores opdræt koster kr. 9.000,00
 
Næste kuld - efteråret 2017
Jeg planlægger at parre Avalon ved hendes næste løbetid omkring oktober 2017. Det vil være Avalons første kuld, og hun er selv ud af en søskendeflok på 12 stk. fra marts 2015.
 
Avalon er efter Vistruphus Cassie og Strandengen’s Herkules. Avalon vil blive parret med Lincoln (Pawcific Signed Sealed Delivered), som ejes af Sascha Bonde-Henriksen. Du kan læse meget mere om Lincoln (Pawcific Signed Sealed Delivered), på hans egen side, Her  - Avalon kan du læse mere om, under fanen hunde.
Avalon
 Avalon
Lincoln
Lincoln
Pris
En hvalp fra mit opdræt koster kr. 9.000,00.

Jeg bruger Dansk Kennel Klub's købsaftale, du kan læse mere aftalen, Her
 
Overvejelser
Hvis du tænker på at anskaffe en hund, er der nogle overvejelser, du bør gøre dig - Det er vigtigt at du sætter dig grundigt ind i de forskellige hunderacer inden køb af hvalp. Læs også, ’Hvalp fra Vistruphus’ samt ’Før du køber hund

En god start
Førstegangs hundeejere, skal sætte sig grundigt ind i, hvad sådan en familieforøgelse indebærer. Køb af en hvalp vil betyde mange ændringer i dagligdagen, der skal være rigeligt med tid til fornuftig beskæftigelse sammen med hvalpen. En hvalp kan IKKE være alene i 9 timer!

Forventningsafstemning
Jeg syntes, det at have hund skal være til gensidig glæde for både hund og mennesker. Dog skal der ikke herskes tvivl om, at jeg gør meget for at finde det rigtige hjem til hver enkelt hvalp. Et eventuelt køb betinges af god kemi mellem mig som opdrætter og dig som køber samt et personligt møde inden hvalpen reserveres samt et besøg når hvalpen er født.

Som opdrætter prøver jeg så vidt muligt, at opfylde den enkelte hvalpekøbers ønske til hund, dog kan jeg af erfaringsmæssig grunde råde til andet end først ønsket.

Udstilling, avl eller familiehund
Alle mine hvalpe sælges som familiehunde som noteres på købsaftalen. Jeg kan ikke stille en 100 % garanti ved køb af en hvalp på 8 uger, at denne bliver en top udstilling- eller avlshund. Årsagen er den, at der er for mange faktorer der spiller ind i udviklingen fra hvalpestadiet til den halvvoksne hund. Det betyder ikke, at der ikke er egnede hvalpe der tegner sig godt, de sælges blot som familiehunde. Så går du med en drøm om udstilling kan den bestemt blive opfyldt.
 
Desværre fristes nogle hvalpekøbere, og anskaffer sig hund for børnenes skyld. Dette kan jeg bestemt ikke anbefale - Valg af hund, pasning og pleje er altid en voksens ansvar.
 

 

  
Ved køb af hvalp medfølger:
- Stambog & DKK købekontrakt
- ID-mærke (Chip)
- Registrering i Dansk Hunderegister
- Vaccination & 2 x ormebehandlinger
- Sundhedsattest & hvalpetest
- Hvalpemappe & hvalpefoder 3 kg.
Fra foster til hvalp
 
 
 
  
 
Kennel Vistruphus v/Henriette Vistrup | Holmevej 1, DK-4390 Vipperød  | Tlf.: +45 2620 0820 | vistruphus@gmail.com