Hvalpe / Hvalpeplaner

Hvalpeplaner

Næste kuld - Sommeren 2018
Det var planen at parre Flora (Hova Bonde's Florence Cusack) i foråret 2018, men grundet pludselig sygdom har jeg valgt at tage hende ud af avlen. Dette for at skåne Flora mest muligt, da drægtighed og fødsel er en hård proces for kroppen. Flora har det godt og får et nyt og dejligt pensionistliv hos gode venner.
Næste parring vil derfor tidligst finde sted i sommeren 2018 med Vistruphus Hailey.
 
Pris
En hvalp fra mit opdræt koster kr. 9.000,00.

Jeg bruger Dansk Kennel Klub's købsaftale, du finder aftalen, Her
 
Overvejelser
Hvis du tænker på at anskaffe en hund, er der nogle overvejelser, du bør gøre dig - Det er vigtigt at du sætter dig grundigt ind i de forskellige hunderacer inden køb af hvalp. Læs også, ’Hvalp fra Vistruphus’ samt ’Før du køber hund

En god start
Førstegangs hundeejere, skal sætte sig grundigt ind i, hvad sådan en familieforøgelse indebærer. Køb af en hvalp vil betyde mange ændringer i dagligdagen, der skal være rigeligt med tid til fornuftig beskæftigelse sammen med hvalpen. En hvalp kan IKKE være alene i 9 timer!

Forventningsafstemning
Jeg syntes, det at have hund skal være til gensidig glæde for både hund og mennesker. Dog skal der ikke herskes tvivl om, at jeg gør meget for at finde det rigtige hjem til hver enkelt hvalp. Et eventuelt køb betinges af god kemi mellem mig som opdrætter og dig som køber samt et personligt møde inden hvalpen reserveres samt et besøg når hvalpen er født.

Som opdrætter prøver jeg så vidt muligt, at opfylde den enkelte hvalpekøbers ønske til hund, dog kan jeg af erfaringsmæssig grunde råde til andet end først ønsket.

Udstilling, avl eller familiehund
Alle mine hvalpe sælges som familiehunde som noteres på købsaftalen. Jeg kan ikke stille en 100 % garanti ved køb af en hvalp på 8 uger, at denne bliver en top udstilling- eller avlshund. Årsagen er den, at der er for mange faktorer der spiller ind i udviklingen fra hvalpestadiet til den halvvoksne hund. Det betyder ikke, at der ikke er egnede hvalpe der tegner sig godt, de sælges blot som familiehunde. Så går du med en drøm om udstilling kan den bestemt blive opfyldt.
 
Desværre fristes nogle hvalpekøbere, og anskaffer sig hund for børnenes skyld. Dette kan jeg bestemt ikke anbefale - Valg af hund, pasning og pleje er altid en voksens ansvar.
 

 

  
Ved køb af hvalp medfølger:
- Stambog & DKK købekontrakt
- ID-mærke (Chip)
- Registrering i Dansk Hunderegister
- Vaccination & 2 x ormebehandlinger
- Sundhedsattest & hvalpetest
- Hvalpemappe & hvalpefoder 3 kg.
Fra foster til hvalp
 
 
 
  
 
Kennel Vistruphus v/Henriette Vistrup | Holmevej 1, DK-4390 Vipperød  | Tlf.: +45 2620 0820 | vistruphus@gmail.com