Vores hunde

Vores hunde er vores hobby, og hele familien tager aktiv del i hundeholdet. Kennel Vistruphus har et såkaldt stueopdræt bestående af 2 tæver. Hvis tiden er til det, får vi 1 kuld hvalpe årligt. Vores hunde er registreret i Dansk Kennel Klub, som går under forkortelsen DKK.

Det kræver en del arbejde at holde hund, og vi bruger meget af vores fritid på træning, aktivering samt social prægning. Oftest har vi vores hunde med på udvalgte feriemål.

Vi stiller store krav til vores tæver, idet de både skal agere familiehunde samt avlshunde. Det er vigtigt for os, at vores tæver er af en sådan kvalitet, at vi altid kan "plukke" kommende avlshunde ud via eget opdræt.
 
Vi ejer ikke vores hanhunde, men gør brug af få nøje udvalgte individer som ejes og bor hos hvalpekøbere af Kennel Vistruphus. Det er familier som bruger den fornødne tid på træning samt socialisering, og som stiller op til diverse sundhedsundersøgelser, prøver og udstillinger som jeg måtte finde vigtig for mit kommende opdræt.

At holde hund er en livsstil!

Hunde er nogle af de mest populære kæledyr i verden. Mennesket og hunden har haft et specielt bånd mellem sig i flere tusind år. Loyaliteten, intelligensen og tilliden fra hunde er en ting som kræver respekt.

Hunde er meget sociale dyr, og det gør dem til ideelle følgesvende.

Hunde kræver derfor tid og omsorg. Du skal være indstillet på at bruge en hel del tid på opdragelse og træning. Man bliver meget afhængig af en hund - så hvis man frygter, at denne afhængighed skal blive en klods om benet, er det bedre at opgive hundeholdet på forhånd.

Kennel Vistruphus v/Henriette Vistrup | Holmevej 1, DK-4390 Vipperød  | Tlf.: +45 2620 0820 | vistruphus@gmail.com