Nye indlæg

Statistik - mentalbeskrevet hunde fra Vistruphus

12-04-2017 15:59
Jeg har igennem tiden haft 70 hunde i mine hænder, og heraf er 65 fra eget opdræt!

Sideløbende arbejder på en tilsvarende statistik, som skal sammenholde hvalpetesten op imod mentalbeskrivelse, i ønsket om at sammenligne eventuelle forandringer fra hvalpens 8. uge til den går op som unghund.

Af 57 mulige hunde fra mit opdræt, er 24 hunde blevet mentalbeskrevet, det er cirka 43% af alle mine hvalpe - Hvis jeg leger med tanken om, at bare 5 hunde fra mit I-kuld deltager i september 2017, så vil det give mig en lille stigning på knap 2%.

Det vil sige, efter 12 års arbejde med mentalitet er små 45% af mit eget opdræt blevet beskrevet. Det synes jeg er en rigtig flot tilslutning, som selvfølgelig kan blive endnu bedre.
 
Her er statistik over testede hunde fra mit opdræt;
Kennel VistruphusNedenfor er vist et spindeldiagram, hvor racens ønskeprofil som er markeret med lys blå. Udover forældrene til mit I-kuld, er der også en kurve for racens gennemsnit og mit opdræts gennemsnit.
De 2 sidste ligger meget tæt opad hinanden, dette skyldes at der i perioden 1999-2016 indgår 55 hunde i statistikken, heraf udgør mit opdræt en stor procentandel.

I racens gennemsnit indgår kun hunde i alderen 10 – 24 måneder, hvor der i Vistruphus er medtaget alle hunde uanset alder.

Jeg er meget spændt på at følge de unge hunde fra mit I-kuld, idet deres mor og far komplimentere hinanden godt ift. deres stærke og svage sider.
  • I punkterne fra 1 – 3, er høje tal lig med stor glæde og frimodighed
  • I punkterne 4 – 8, er lave tal lig med god afreaktion på skræk og trusler
  • Undtagen punkterne 5C, 6B, 7C, her er høje tal lige med stor nysgerrighed.
Kennel Vistruphus

Kategori: Adfærd

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

:

CAPTCHA Image

 
Kennel Vistruphus v/Henriette Vistrup | Holmevej 1, DK-4390 Vipperød  | Tlf.: +45 2620 0820 | vistruphus@gmail.com